FUSE'un Demosu Geliyor!

09.04.2013 08:41 Talha Aynacı

 
   Resistance serisinin satışlarında yaşanan hüsran sonrasında multiplatform oyunlar çıkarmaya karar veren Insomniac Games'in co-op oynanışa dayalı FPS oyunu FUSE'un demosu onaylandı.

   Önümüzdeki ay sonunda (28 Mayıs) Xbox 360 ve PlayStation 3 için çıkacak yapımdan gelen diğer ayrıntılarda ise mikro ödeme sisteminin olmayacağı ve bundan daha iyisi multiplayer modunu deneyim edebilmek için online pass koduna ihtiyaç duymayacağı bildirildi. Yani oyunu 2. el alırsanız dahi oyunun online içeriğinden yararlanabileceksiniz.

   Şu ana kadar turuncu renk paletiyle öne çıkan oyunun çıkışında daha doyurucu bir renk paletine sahip olacağını bildiren yapımcılar, zorluk seviyesinin de oyuncuları zorlayacak şekilde tasarlandığını dile getirdi. Yapımın demosu, çıkışına yakın süre yayınlanacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fuse Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Action Çıkış Tarihi: 31 Mayıs 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 3 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler