Fable 3 Daha Fazla Aksiyon-Macera İçerecek

13.05.2010 15:21 Alkan Adakaner


 
     Aksiyon-rpg türünün en iyi temsilcilerinden Fable serisinin RPG unsurları aslında hiç bir zaman ağır olmadı ve böylece oyun aksiyon-macera türünü sevenleri de memnun etmeyi başardı. Yeni oyunda aksiyon-macera öğeleri daha da artacak gibi görünüyor.
 
      Fable 3'te gerçekten büyük değişiklikler yaptıklarını söyleyen Peter Molyneux, oyunu aksiyon-maceraya kaydırdıklarını ve rpg öğelerini birazcık kıstıklarını söyledi. RPG'yi hala çok sevdiklerini hatta bayıldıklarını söyleyen Molyneux, ama drama ve aksiyon-maceranın getirdiği heyecanı da sevdiklerini vurguladı.
 
     Fable 3'teki eşsiz elementler sayesinde daha fazla insanın eğleneceğini söyleyen ünlü yapımcı, oyunda drama, duygu, hissetme gücü ve heyecan hissininin olduğunu ve bunları başarılı bir şekilde harmanladıklarını söylüyor.
 
     Natal desteği de olacak olan Fable 3 bu yıl sonunda Xbox 360'a özel olarak piyasaya çıkacak. Oyunun ayrıntılı videolarını E3 fuarında mutlaka göreceğiz.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fable 3 Platformlar: XBOX 360 PC Geliştirici: Lionhead Studios Dağıtıcısı: Microsoft Tür: RPG Çıkış Tarihi: 29 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 1 Dk önce Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 6 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 6 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 7 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler