Fable 3 Karakterinizi Yaratın

02.08.2010 23:00 Gökhan Yılmaz

 
      Fable 3'ün geliştiricisi Lionhead Studios, kendi karakterlerinizi yaratabileceğiniz sistemi internet üzerinden kullanıcılara sundu. Bu sayede oyunda bulunacak NPC'lerden (Oynanamayan karakter) birini kendiniz yaratabileceksiniz, elbette oyunu ön sipariş ile satın alırsanız.
 
     Xbox.com üzerinden Fable 3'ün karakter yaratma sayfasına ulaşabilirsiniz. 2000 faklı kombinasyona sahip sistem üzerinden karakterin cinsiyetine ve ismine karar verdikten sonra kişiliği ile alakalı bir kaç soru yanıtlayarak onu istediğiniz gibi giydirebilirsiniz. Kendi NPC'nizi yarattıktan sonra Facebook ve Twitter üzerinden arkadaşlarınızla paylaşabilir ya da masaüstü arka planınız olarak kullanabilirsiniz.
 
     Fable 3'ü ön sipariş ile satın alırsanız kendi karakterinizi oyununuza eklemenin yanı sıra onun ekstra görevlerine ve 1000 gold'luk hediyesine sahip olabileceksiniz.
 
     Not: Sistemi kullanabilmek için Xbox.com hesabına sahip olmanız (MSN hesapları da geçerli) ve Microsoft'un Silverlight eklentisini kurmuş olmanız gerekmektedir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fable 3 Platformlar: XBOX 360 PC Geliştirici: Lionhead Studios Dağıtıcısı: Microsoft Tür: RPG Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler