Fable 3'te Çocuk da Yapabileceğimiz Açıklandı

13.04.2010 00:58 Alkan Adakaner


 
     Fable 3'ün co-op deneyimini farklı kılmak için Lionhead Studios canla başla çalışıyor. Offiical Xbox Magazine'in bugün piyasaya çıkan yeni sayısında oyunda çocuk da yapabileceğimiz açıklandı.
 
    OXM yazarı Mike Channell; oyunu yapan ekibin co-op deneyiminden asla taviz vermemeye kararlı olduğunu ve co-op partnerimizle samimi anlar yaşayıp yeni nesiller bile dünyaya getirebileceğimizi söyledi.
 
     Oyunun co-op modu, Natal kullanımı, Albion'un Kralı ile Kraliçesi ve diğer yeniliklerle ilgili bilgileri Official Xbox Magazine'de bulunuyor. Bu bilgiler ortaya çıktıkça sizinle paylaşmaya devam edeceğiz.
 
     Henüz resmi çıkış tarihi açıklanmayan Fable 3 şu an için Xbox 360'ın harekete duyarlı kontrol cihazı Natal'ı kullanacak oyunlar arasında en ciddisi olarak görülebilir.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fable 3 Platformlar: XBOX 360 PC Geliştirici: Lionhead Studios Dağıtıcısı: Microsoft Tür: RPG Çıkış Tarihi: 29 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Oynaması Ücretsiz Star Wars: Hunters Çıkış Tarihi Açıklandı 28 Dk önce Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 30 Nisan Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 30 Nisan Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 30 Nisan inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 30 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler