Fable 3'ten Çıkartılan Cinsel İçerikli Karakterler

12.10.2010 02:27 Gökhan Yılmaz

 
     Fable 3'ün yapım ekibinde bulunan ve serinin daha önceki oyunlarında da çalışan Ian Faichnie, oyun için tasarladıkları fakat oyuna konmasına izin verilmeyen karakterleri yayınladı.
 
     Faichnie, daha önce Fable 2 için de fahişelik yapacak karakterler tasarlamıştı. Tasarımcı, Fable 3 için hazırlanan fakat içeriklerinin biraz fazla olması nedeniyle iptal edilen karakteri en azından görmemiz gerektiğini düşünüyor.
 
     Yukarıda görüleceği üzere çıkarılan karakterlerin genelde erkek olması, izin verilen karakterlerin çoğunun kadın olmasından mı kaynaklanıyor yoksa genel olarak daha fazla erkek karakter mi tasarlanmış merak konusu.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fable 3 Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Lionhead Studios Dağıtıcısı: Microsoft Tür: RPG Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 10 Mayıs The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 10 Mayıs VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler