Fable III, 18 Yaşından Küçüklere Göre Değil

29.08.2010 00:28 Levent Polater


 
    ESRB, bundan önceki Fable oyunlarında olduğu gibi Fable III'e M (for Mature - Yetişkinler için) damgası vurdu. Oyunda kan, cinsel içerik, alkol kullanımı ve şiddet olduğunu belirten ESRB, oyunun 18 yaşından küçükler için olmadığını vurgulamış.
 
    ESRB'nin Fable III'deki yaş sınırlamayı belirleyici içerikler ile ilgili açıklamalarına bakıldığında; oyunda düşmanlar ile savaşa girildiğinde kan efektlerinin bolca görüleceği, oyuncuların alkol tüketebileceği ve sarhoş olduklarında ekranda 'blur' efekti oluşacağı ve cinsel etkileşime girilebileceği belirtilmiş. Sex sahnelerinin gösterilmediğini ancak arka planda buna yönelik ses efektlerinin geldiği verilen bilgiler arasında yer alıyor.
 
    Diyaloglar arasında küfürler ile de karşılaşılabileceği söylenen Fable III'ün çıkış tarihi 29 Ekim, PC çıkış tarihi halen verilmedi. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fable 3 Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Lionhead Studios Dağıtıcısı: Microsoft Tür: RPG Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 09 Mayıs Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 09 Mayıs Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler