Fable III'e 23 Kasım'da DLC Yolu Gözüktü

15.11.2010 21:05 Levent Polater

Fable III DLC Travels Under Bowerstone With An Afro

    Geçtiğimiz günlerde çıkışını yapan Fable III'ün Albion dünyası 23 Kasım'da yeni DLC'ler (İndirilebilir İçerik) ile genişlemeye hazırlanıyor. "Understone Quest Pack" adında çıkacak olan yeni DLC, keşfedilmeyi bekleyen yepyeni bir kasabayı oyuna ekleyecek. Bir diğer DLC paketi olan "Exclusive Hair Pack" ise içinde afro, ve örgü saç da olmak üzere farklı saç stilleri oyuna ekleyecek.
 
    "Exclusive Hair Pack" 160 Microsoft puanına alıcılarını bekleyecek. "Understone Quest Pack" ise 400 MS puanına satılacak. İçinde yeni bir kasaba olacağını belirttiğim bu paket sayesinde Fable'cılar yeni mülkler alabilecekler. Tabii sadece bir kasabayla iş bitmiyor. Buna bir de 'quest'  gerekli. Understone kasabasında insanları kontrol eden bir ses var ve bunu yapanın kim veya ne olduğunu bulmak size kalıyor.
 
     Fable III'ün tadını çıkaranlar, 23 Kasım'da gözünüz Xbox Live'de olsun. Karakterinizi afro saç modeli ile Understone kasabasına sokmak tamamen size kalmış.
 
    Fable III'ün sitemizde bulunan incelemesine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
 
 
Kotaku

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fable 3 Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Lionhead Studios Dağıtıcısı: Microsoft Tür: RPG Çıkış Tarihi: 29 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 29 Dk önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Saat önce MultiVersus'a Joker Karakteri Geliyor 1 Saat önce KRAFTON 2024'ün İlk Çeyreğinde 15.7 Milyar TL Rekor Satışa Ulaştı! 1 Saat önce Resmi Bisiklet Spor Deneyimi Tour de France 2024 Yakında Bizlerle 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler