Fable III'ün İlk DLC'si Bugün Çıkışını Yaptı

23.11.2010 17:13 Levent Polater

 

fable34


 
    Fable III’ün ilk DLC paketi olan Understone Quest Pack, daha önce söz verildiği gibi bugün 400 MS punanına çıkışını yaptı. 
 
     Bowerstone'da farklı bir maceraya atılacağınız bu içerik sayesinde çözmeniz gereken bir gizeme daha kavuşacaksınız. Bu paket ile birlikte Exclusive Hair Pack te (160MSP) çıkışını yaptı. Farklı saç şekillerini bu içerik ile oyuna ekleyebiliyorsunuz. Bunun dışında 5 Star Dog Potion (80MSP) ile yanınızdaki sadık dostunuzu kazma da, iz sürmede ve yüzme de en baştan 5 yıldızlı hale getirebilirsiniz.
 
     Fable III dünyasını genişletmek isteyenler hiç düşünmeden Xbox Live Marketplace'den Fable III sükmesine göz atabilirler.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fable 3 Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Lionhead Studios Dağıtıcısı: Microsoft Tür: RPG Çıkış Tarihi: 29 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 3 Saat önce The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 4 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 5 Saat önce Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 5 Saat önce Hayatta Kalma Oyunu Soulmask 18 Haziran'da Çıkacak 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler