Fable'ın 8-bit'lik Fan Oyunu

23.10.2010 12:39 Alkan Adakaner

 
    Oyunların hayranlarının kısa filmlerle, animasyonlarla, mini oyunlarla karşımıza çıktığına sık sık tanık oluyoruz.  Bu defa da Fable hayranları 8-bitlik bir oyunla karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.
 
     8-bit olmasından ötürü karakterimizin neye benzediğini pek göremesek de özellikle büyük kullanımı oyunu çekici yapabilir. Bu mini oyunun sitesine buradan ulaşabilirsiniz.
 
    Oyunun hayranının bu tür proje üzerinde çalışması sevindirici, ama sanki oyun Fable'ı hiç andırmıyor. Fable Fan projesinin tanıtım videolarından birisi de aşağıda; benzeyip benzemediğine siz karar verin.

[DHVIDEO=1778]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fable 3 Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Lionhead Studios Dağıtıcısı: Microsoft Tür: RPG Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler