Facebook'taki Playfish Oyunlarında Değişim

Pet Society, Playfish'in en çok oynanan oyunu
20.04.2011 08:37 Alkan Adakaner


      2007 yılında Londra'da kurulan Playfish oyun dünyasının en büyük sosyal oyun yapımcılarından birisi. Firmanın oyunları bugün 55 milyondan fazla kullanıcıya sahip ve bu kullanıcıların 37 milyonu facebook yoluyla bu oyunları oynuyor.
 
      2009 yılında Electronic Arts tarafından satın alınan Playfish'in amacı şimdi daha da büyük. Zaten arkalarında EA desteği varken büyümemeleri kolay değil.
 
      Bu ünlü firma 1 Haziran'da itibaren facebook'taki para birimlerinde değişikliğe gidiyor. Bunun nedeni ise alternatif para birimlerine karşı facebook'un aldığı önlemler. Playfish oyunları belirtilen tarihten itibaren facebook'un belirlediği kredi sistemini kullanacaklar.
 
      Electronic Arts ve Playfish ise mevcut para birimiyle, facebook kredisi arasındaki dönüşümün hesaplamaları ile uğraşıyor. 1 Haziran'da hesabınızdaki değişiklikler sizi şaşırtmasın.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty: Black Ops 6 İçin Live Action Fragman Yayınlandı 28 Mayıs PlayStation Plus'a Haziran Ayında Gelecek Oyunları Açıklandı 28 Mayıs Öldükten Sonra Steam Hesabınıza Ne Olacak? İşte Cevabı 28 Mayıs Dragon's Dogma 2'nin 40 Günde 3 Milyon Adet Sattığı Açıklandı 28 Mayıs Xbox Uygulaması Black Ops 6'nın Game Pass'e Geleceğini Doğruladı! 28 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler