Factorio'ya Valve'dan Steam Desteği

10.10.2015 18:19 Samet Konuksal


    Tomas Kozelek'in geliştirdiği simülasyon oyunu Factorio, oyuncuları geniş bir alana tek başına bırakıp, o bölgede sıfırdan üretimi amaçlatıyor. Alfa döneminde bile oldukça güçlü detaylara sahip olan ve türü seven birçok oyuncuyu kendine hayran bırakan Factorio için Steam izni geldi.
 
    Steam'de bir firmanın oyununu satışa koyabilmesi için iki farklı yöntemi bulunuyor. Bunlardan birisi Steam Greenlight'ta gerekli oyu alarak Valve'a pay ödemeden satışa çıkarma, diğeri de Valve ile anlaşarak, her oyundan belli bir pay ödeyerek satışa çıkarma. Fakat gelen duyuruya göre Factorio, Valve'dan özel bir destekle beraber Steam'e gelecek.
 
    Oyunun sitesinde blog yazısı paylaşan Tomas Kozelek, Valve'dan bir çalışanın kendilerine özel destek sunduğunu, bu yüzden kendi oyununu Steam Greenlight'ta oylama sürecine sokmadan direkt olarak Greenlight oyunu gibi Steam'de satışa çıkarabileceğini açıkladı. Kozelek, oyunun 2016'nın başında Steam'de erken erişim olarak satışa çıkacağını belirtti.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Factorio Platformlar: PC Geliştirici: Tomas Kozelek Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler