Fairy Fencer F'nin Yeni Ekran Görüntüleri ve Videosu Yayınlandı

23.08.2014 12:50 Tayfun Kumaş

 
    Final Fantasy'nin görsel anlamda bugünkü durumuna gelmesinde önemli bir role sahip olan, Nobou Uematsu ve Yoshitaka Amano gibi önemli iki ismi bir araya getiren Fairy Fencer F, bildiğiniz gibi PS3 için geliştiriliyor. 16 Eylül'de Kuzey Amerika'da, 19 Eylül'de de Avrupa piyasasındaki yerini alacak Fairy Fencer F'nin, hem yeni ekran görüntüleri, hem de "Fairize" adlı yeni fragmanı yayınlandı.

    Fairy Fencer F, JRPG dinamiklerini içerisinde barındırarak, tanrılar, tanrısal güçler ve yozlaşmış bir krallık etrafındanda dönecek. Yeni videoda ise oyundaki karakteleri ve oyunda yer alan sıralı kombolar ve takım kombolarını görebilirsiniz.
 
     Nippon Ichi tarafından batıya getirilecek olan Fairy Fencer F'in yeni ekran görüntülerine ve yeni videosuna aşağıdan bakabilirsiniz.

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fairy Fencer F Platformlar: PS3 Geliştirici: Compile Heart Dağıtıcısı: Compile Heart Tür: JRPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kameralarla Hayatta Kalacağınız Korku Oyunu Poltergeist Watcher Geliyor 10 Dk önce Umamusume: Pretty Derby – Party Dash 30 Ağustos'ta PC ve Konsollar için Çıkış Yapıyor 12 Dk önce The Quintessential Quintuplets: Gotopazu Story 2nd PS4 ve Switch için Duyuruldu 1 Saat önce Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler