Fairy Tail Oyunu 30 Temmuz'a Ertelendi

21.05.2020 15:42 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Koei Tecmo ve geliştirici Gust, 25 Haziran'da çıkması planlanan Fairy Tail oyununun çıkış tarihini 30 Temmuz'a ertelediklerini duyurdu.
 
Erteleme ile ilgili olarak "Corona virüsü yüzünden değişen durumlar nedeniyle Koei Tecmo ve Gust Studios, Fairy Tail oyununun çıkış tarihini Avrupa ve Japonya'da 30 Temmuz'a ve Kuzey Amerika'da 31 Temmuz'a erteliyor. Geliştirici ekip eşi benzeri görülmemiş bu zamanlarda dünyanın dört bir yanındaki hayranlara büyülü JRPG deneyimini sunmak için çok sıkı bir şekilde çalışıyor ve oyuna son dokunuşları yaparken sabrınız için teşekkür ediyoruz." 
 
Hiro Mashima'nın aynı adlı manga serisini temel alan sıra tabanlı rol yapma oyunu 30 Temmuz'da PlayStation 4, Switch ve PC (Steam) için çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fairy Tail Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Gust Dağıtıcısı: Koei Tecmo Tür: RPG Çıkış Tarihi: 30 Temmuz 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 34 Dk önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan Life is Strange Yapımcılarının Yeni Oyunundan Fragman Yayınlandı 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler