Fall Guys 20 Milyon Oyuncuya Ulaştı

27.06.2022 12:44 Umut Tandoğan

 
 
Mediatonic, oyunu ücretsiz hale getirmesinden 48 saat sonra Fall Guys 20 milyon oyuncuya ulaştı.
 
Mediatonic ekibi Twitter'da "Destekleyen herkese çok teşekkür ederiz" dedi. "Free For All'ın ilk 48 saatinde inanılmaz bir oyuncu sayısına ulaştık! Bu hafta sonu görüşürüz fasulyelerim!" 
 
Fall Guys, en sona şanslı bir galip kalana kadar diğer yarışmacılarla birlikte peş peşe gelen absürt engelli parkurların kaosunda ilerlediğin, oynaması ücretsiz, çapraz platformlu ve çok oyunculu bir parti savaşı oyunudur. 
 
Rekabet ve İşbirliği: Herkesin tek olduğu rekabetçi oyunlarla işbirliği gerektiren mücadeleler arasında yuvarlan ya da 3 arkadaşınla birleşip Blunderdome'a yol al! 
 
Fall Guys'ı ücretsiz olarak indirmek için tıklayın. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fall Guys: Ultimate Knockout Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Mediatonic Dağıtıcısı: Developer Digital Tür: devasa çok oyunculu Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 1 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler