Fall Guys Steam'de 2 Milyon Kopya Satmayı Başardı

10.08.2020 16:27 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Devolver Digital ve geliştirici Mediatonic, Fall Guys: Ultimate Knockout'ın Steam'de 2 milyon kopya satmayı başardığını duyurdu.

Çok oyunculu parti oyunu 4 Ağustos'ta çıkışını gerçekleştirmişti. Yani Steam'de 2 milyon satışa bir haftadan kısa bir sürede ulaştı.

Oyun Twitch'te de oldukça popüler. Belirtilene göre toplamda 23 milyon saat izlenmiş.
 
PlayStation 4 versiyonuyla ilgili herhangi bir satış veya oyuncu sayısı verisi paylaşılmadı. Oyun Ağustos 2020 PlayStation Plus ücretsiz oyunlarından biri olarak sunuluyor.
 
Fall Guys: Ultimate Knockout'ta en fazla 60 online oyuncu yarışa başlıyor. Giderek daha da çılgınlaşan bir kargaşanın içinde hedefe koşuyor ve en son ayakta kalan kazanıyor. Acayip engellerle mücadele ediyor, çılgın rakiplerin arasından sıyrılmaya çalışıyor ve düşe kalka, fizik kurallarını zorlaya zorlaya zafere koşuyorsunuz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fall Guys: Ultimate Knockout Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Mediatonic Dağıtıcısı: Developer Digital Tür: devasa çok oyunculu Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Metal: Hellsinger VR, PS VR2, SteamVR, Quest 2 ve 3 için Duyuruldu 5 Dk önce Bulmaca Oyunu Hakokoro V, Switch için Duyuruldu 1 Saat önce League of Legends 2024 Kış Mevsimi Finali 5 Nisan'da Gerçekleşecek! 1 Saat önce Oynaması Ücretsiz PvP Marvel Rivals Duyuruldu 27 Mart Yeni PS5 Güncellemesi Topluluk Oyun Yardımı Sistemini Getiriyor 27 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler