Fall Guys'a Godzilla Kostümü Geliyor

28.10.2020 02:30 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Devolver Digital ve geliştirici Mediatonic, Fall Guys: Ultimate Knockout'a Godzilla kostümünün geleceğini duyurdu.

3 Kasım'da Godzilla gününde oyun içi mağazaya eklenecek ve 10 crown karşılığında satın alınabilecek. Sınırlı bir süreliğine satışta kalacak.
 
Godzilla filmi ilk olarak Japonya'da 3 Kasım 1954 tarihinde vizyona girdi. Bu tarih onun doğum günü haline geldi ve her yıl 3 Kasım'da Japonya'da Godzilla günü olarak kutlanıyor. 
 
Popüler çok oyunculu parti oyunu PlayStation 4 (PlayStation Store) ve PC (Steam) üzerinde ulaşılabilir durumda.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fall Guys: Ultimate Knockout Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Mediatonic Dağıtıcısı: Developer Digital Tür: devasa çok oyunculu Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 3 Saat önce Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 3 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade II İçin Türkçe Dil Desteği Eklendi 4 Saat önce Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Bu Sonbaharda Konsollar ve PC için Çıkış Yapıyor 4 Saat önce Manor Lords Steam'de 3 Milyon İstek Listesi Sayısına Ulaştı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler