Fall of Light: Darkest Edition PS4, Xbox One ve Switch için Duyuruldu

12.07.2018 19:20 Gazali Çetinkaya

 
   Yayıncı Digerati ve geliştirici RuneHeads hikaye odaklı dungeon crawler Fall of Light: Darkest Edition'ı PlayStation 4, Xbox One ve Switch için duyurdu. Bu yaz çıkacak.

   Fall of Light ilk olarak Eylül 2017'de PC için çıkmıştı. Konsol versiyonları PC versiyonunda bulunan tüm orijinal içeriklerin yanı sıra yeni düşmanlar, tuzaklar ve silahlara sahip yepyeni bir zindan ile birlikte çıkacak.
 

“Başlangıçta sadece çığlık çığlığa, acı veren, çarpık ruhların ıstırap içinde kıvrandığı ve hiçliğin içinde hapsolduğu bir boşluk vardı. Sonra bu karanlık Luce tarafından delindi, onunla beraber düzen ve sıcaklık geldi. Yüzyıllarca sürecek insanların zamanı başlamıştı. Fakat 14. çağda karanlık tekrar yükselmek için bekliyordu…”
 
Artık yaşlanmış ve emekli olmuş savaşçı Nyx’le gölgelerden sıyrılarak kasvetli zindanların çarpık koridorlarında yolunuzu bulun. Karanlığın hüküm sürdüğü insanı aldatan yollarda yönünüzü bulmaya çalışarak unutulmuş tapınaklarda karanlığın elçileriyle savaşın. Siz ve göreviniz arasında birçok bulmaca ve ölümcül tuzaklar var… Aether adındaki kızınızı dünyanın son ışık gören noktasına götürebilecek misiniz?

Dark Souls ve ICO gibi oyunlardan esinlenen Fall of Light dünyasını kendi başına keşfedecek oyuncuları bekliyor. Garip karakterlerle tanışın, her bir köşeyi didik didik ederek saklı gizemleri çözmeye çalışarak sizi sarmalayan dünyanın tarihini öğrenin. Favori silah kombinasyonunuzu alın; yakın dövüş silahlarından, arbalet ve kalkanlara kadar savaş şeklinize kendiniz karar vererek iyi teçhizatlınmış düşman ordularıyla karşılaşmak için hazır olun. Ve hepsinden önemlisi delici ışığın kaynağı ve bütün gizli girişlerin anahtarı olan kızınıza zarar gelmesine engel olun.
 
ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLER

İki elde ve çift elli tutulan kılıçların da olduğu 6 farklı savaş duruşu.
Kısa ve uzun mesafelileri içeren 7 silah sınıfı.
Indigo çocuk Aether’e rehberlik edin ve onu koruyun.
Yeraltının lordları ve karanlığın askerleriyle çarpışın.
Zindanları ve tapınakları keşfederek yeni güçler kazanın.
Gizem perdelerini aralayın ve çeşitli bulmacaları çözün. 

 
   Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 5 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler