Fallout 4: Far Harbor DLC'sine Gelen Güncelleme Sis Efektini Azaltıyor

04.06.2016 21:11 Gazali Çetinkaya

   
   Fallout 4'ün Far Harbor DLC'si çıkışından birkaç gün öncesine kadar PlayStation 4 üzerinde oldukça sancılı bir şekilde çalışmaktaydı. Hatırlarsanız geçen hafta sonu da DLC'nin PlayStation 4 ve Xbox One üzerindeki performansının karşılaştırma haberini yapmış ve oyunun özellikle PlayStation 4 üzerinde 15-20 civarında bir frame rate verdiğine şahit olmuştuk.
 
   Bethesda'nın yayınladığı son güncelleme ile performans açısından oyun oldukça toparlansa da Digital Foundry tarafından yayınlanan karşılaştırma videosu ile başka bir sorun ortaya çıktı. Sizin de videoda göreceğiniz üzere oyunun atmosferine önemli etkisi bulunan sis efekti büyük ölçüde PlayStation 4 sürümünden kaldırılmış gözüküyor. Anlaşılan Bethesda performans sorununu çözmek adına böyle bir yola başvurmuş.
 
   19 Mayıs tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC'ye çıkış yapan DLC'nin güncelleme öncesi ve sonrası videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz. İyi seyirler.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout 4 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 10 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 29 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler