Fallout 4 Modları Nihayet PlayStation 4'e Geliyor

17.11.2016 09:18 Gazali Çetinkaya

   
   Bir gelecek bir gelmeyecek derken Bethesda geçtiğimiz hafta Fallout 4 modlarının PlayStation 4'e bu ay içerisinde geleceğini açıklamıştı. Şimdi de Bethesda twitter üzerinden yaptığı açıklamayla birlikte bu hafta içerisinde konsollara 1.8 yamasını yayınlayacaklarını ve içerisinde de PS4 mod desteğinin olacağını duyurdu.
 
"#Fallout4’s 1.8 arrives on consoles later this week & will include PS4 Mod Support"
 
   Fallout 4 modları halihazırda Xbox One ve PC üzerinde bulunuyor. Ayrıca yine geçtiğimiz hafta PC'ye sunulan 1.8 yama notlarına buradan ulaşabilirsiniz. 
 
   Fallout 4, 10 Kasım 2015 tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yaptı. Şu anda da belirtilen bu platformlar üzerinde ulaşılabilir durumda.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout 4 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 10 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 2 Saat önce MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 3 Saat önce Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 5 Saat önce Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 5 Saat önce Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler