Fallout 4 Teknik Açıdan PC'de Sınırlı Olmayacak

22.06.2015 19:19 Hakan Bozdemir

 
     2 gün önce Bethesda tarafından Fallout 4'ün teknik detayları paylaşılmıştı. Xbox One'da ve PlayStation 4'te 1080p çözünürlüğü ve 30fps'yi hedefleyen oyunun PC'de sınırlı olmayacağı açıklandı.
 
     Yapılan yeni açıklama ile birlikte PC'de sınırlı olmayacağı belirtilen Fallout 4'ü PC'de 60fps olarak oynayabileceğiz gibi görünüyor. Ayrıca PC'de 4K çözünürlükte Fallout 4 deneyimi de yaşayabiliriz.

     Fallout serisinin beşinci büyük oyunu olacak olan Fallout 4'ün dinamik diyalog sistemi, oldukça geniş olan eşya üretim sistemi, Dogmeat'i ve dahası 10 Kasım'da bizlerle olacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout 4 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 10 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 3 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 3 Saat önce Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak 4 Saat önce Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 5 Saat önce Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler