Fallout 4 için 3 DLC Duyuruldu

16.02.2016 19:07 Alkan Adakaner


    Bethesda, Fallout 4 için 3 tane indirilebilir içerik duyuruldu. Bu içeriklerle birlikte oyunumuz yepyeni bir hâl alıyor. Açıklamalara göre ilk DLC Mart ayında 9.99 dolardan satılacak ve adı Automatron olacak. Burada The Mechanist adlı Commonwealth'e katil robotlar yayın bir düşmana karşı savaşacağız. Biz de bu robotları bulup öldürdükten sonra parçalarını kullanacağız.
 
    Nisan ayında piyasaya çıkacak Wasteland Workshop'ta ise kafesler tasarlayıp Raider'lardan Deathclaw'lara kadar çeşitli canlıları bunlara hapsedebileceğiz. 4.99 dolar olacak bu DLC'de yakaladığımız canlıları eğitmemiz mümkün olacak ve onları düşmanlara karşı kullanabileceğiz.
 
    Mayıs ayında çıkacak ve 24.99 dolardan satılacak Far Harbor'da ise Valentine’s Detective Agency'den yeni bir görev alıp Maine'in kıyısına gidip gizemli bir adada kayıp bir kadını arayacağız. Yüksek radyasyon seviyesine sahip bu bölge çeşitli grupların çatışmalarına da tanıklık edeceğiz.
 
    Bu arada normalde 29.99 dolar olan Season Pass'in 1 Mart'tan itibaren 49.99 dolara satılacağını da belirtelim. Eğer bu maceraları ve içerikleri kaçırmak istemiyorsanız acele etseniz iyi olur.
 
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout 4 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 10 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Detroit: Become Human, 6 Yıl Önce Bugün Çıktı 28 Dk önce Epic Games’in Bir Sonraki Hafta Vereceği Gizemli Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 7 Saat önce Haziran Ayında PlayStation Plus'tan 12 Oyun Ayrılıyor 7 Saat önce F1 24’ün Ana Ekranında Türk Şarkıcı INJI’nin Şarkısı Yer Alıyor 8 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyununu Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler