Fallout 4 için "Yapay Zekayı" Elden Geçiren Yeni Bir Mod Yayınlandı

17.07.2023 12:12 Mehmet Tandoğan

 
 
Mod geliştiricisi 'Thumblesteen', açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Fallout 4 için tüm NPC'lerin ve düşmanların yapay zekasını elden geçiren yeni bir mod yayınladı. Bu mod, Fallout 4'ün oyun mekaniğini elden geçiriyor, iyileştiriyor ve daha fazla gerçekçilik katmayı hedefliyor.
 
Fallout 4 için güzel bir mod
 
 
Fallout 4 için yayınlanan bu yapay zeka modu NPC'lere yapabilecekleri eylemler üzerinde daha fazla serbestlik sağlıyor. Yani NPC'ler çevrelerindeki dünyayla daha fazla etkileşime girebiliyor ve çevreleriyle fiilen içli dışlı olabiliyor. Aynı zamanda düşmanlara karşı tepki verebiliyor, yaratık yaklaşıyorsa ona göre hamle yapabiliyor ve daha gerçekçi bir tepki sistemi bizlere aktarılıyor.
 
Mod sadece bununla sınırlı kalmıyor ayrıca NPC'ler ve düşmanlar oyuncunun etrafını dolanabiliyor, saklanabiliyor, pusu kurabiliyor ve oyuncuyu kandırmaya çalışabiliyor. Ek olarak herhangi bir zamanda sahip oldukları bilgilere dayanarak kör atış yapabiliyor ve bu atışla beraber hedeflere saldırabiliyor.
 
Gizlilik unsurlarının ve doğal tepkilerin de iyileştirildiği bu modu aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.
 
REAL.AI
 
Mod oynanış görüntüleri
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout 4 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 10 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 4 Saat önce The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 5 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 6 Saat önce Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 6 Saat önce Hayatta Kalma Oyunu Soulmask 18 Haziran'da Çıkacak 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler