Fallout 4 ve Doom'dan Yeni Bilgiler QuakeCon Festivalinde Gelecek

10.07.2015 14:20 Ömür Gencer

       Geçtiğimiz ay düzenlenen E3 festivaline Bethesda uzun bir aradan sonra ilk defa katılmış ve oldukça beğeni toplamıştı. Fallout 4, yeni Doom derken oyuncuları E3'e damgasını vuran Bethesda, QuakeCon 2015'te de dopdolu oyunlarla sahne alacak.
 
        Yapılan yeni açıklamaya göre Bethesda, QuakeCon 2015'te Fallout 4'e ait bir sunum düzenlenecek. Bu sunum, yine E3'te olduğu gibi, oyunun yönetmeni Todd Howard tarafından verilecek.
 
        Fallout 4'ün yanında id Software ekibi yeni Doom'u bizlere bir kez daha gösterecek. ZeniMax Online Studios ekibi de The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited'a gelecek yenilikler hakkında oyuncuları bilgilendirecek. 

       Bahsettiğimiz Fallout 4 ve The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited sunumu 24 Temmuz'da, Doom sunumu ise 25 Temmuz'da düzenlenecek. QuakeCon 2015'i Bethesda'nın Twitch kanalından takip edebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout 4 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 10 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games’in Bir Sonraki Hafta Vereceği Gizemli Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 2 Saat önce Haziran Ayında PlayStation Plus'tan 12 Oyun Ayrılıyor 2 Saat önce F1 24’ün Ana Ekranında Türk Şarkıcı INJI’nin Şarkısı Yer Alıyor 3 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyununu Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın 3 Saat önce Genshin Impact İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Tarih Verildi 24 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler