Fallout 4'e Witcher Modu Geldi

09.02.2016 15:58 Tunahan Safdır


     Nexus Mods'un kullanıcılarından Ren isimli bir kişi yaptığı modlama çalışmasıyla The Witcher 3: Wild Hunt'ın ana karakteri Geralt'ın eşyalarını Fallout 4 evrenine aktardı.
 
     Geralt'ın yayı ve bir adet kurt maskesinin de dahil olduğu modda yayı da aktif olarak kullanabiliyorsunuz. Tabi bir yay gibi değil silah gibi. Yani atış yaparken silah sesi, ok yerleştirirken şarjör değiştirme sesi duyuyorsunuz. Tabi bu durum yayın oyun içerisinde çalışabildiği gerçeğini değiştirmiyor.
 
     Nexus Mods kullanıcısı Ren tarafından Fallout 4'e yapılan Witcher moduna dair tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout 4 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 10 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler