Fallout 4'te Şanslı Olmak Karakterimize Ne Kazandıracak?

21.10.2015 22:15 Ömür Gencer


       Bethesda'nın Fallout 4'teki özelliklerimizi tanıttığı video serisinin son bölümü yayınlandı. Yayınlanan yeni videoda şansın karakterimize sağlayacağı faydaları görüyoruz.
 
       Fallout 4'teki şans özelliğiyle karakterimizin kritik hasar verme oranı yükseliyor. Üstelik dolaplardan, kasalardan veya etraftan bulacağımız eşyaların daha kaliteli olma ihtimali de şansa bağlı olarak yükseliyor.
 
       Videonun sonlarına doğru "Sizin talihsizliğiniz başkasının talihi olabilir." cümlesi ve videoda karakterimizden bambaşka bir karakterin eşyalarımızı alıp gitmesi pek çok oyuncunun kafasında soru işareti oluşturmuş durumda. Bu cümle ve videoda iki farklı karakterin yer alması her ne kadar multiplayer'a işaret etse de Bethesda'dan Pete Hines'ın Fallout 4'te multiplayer modunun olma şansı için "Hayır. Sıfır. Hiç. Sadece tek kişilik mod." yorumunu yapmıştı. Yani videonun bu kısmı multiplayer modunun olacağını göstermiyor.
 
       Yayınlanan son S.P.E.C.I.A.L. videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. Fallout 4'ün 10 Kasım'da PC, PS4 ve Xbox One için çıkış yapacağını hatırlatalım. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout 4 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 10 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 5 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler