Fallout 4'ün Koleksiyoncu Paketi Gerçek Bir Pipboy İle Geliyor!

15.06.2015 06:18 Samet Konuksal


    Hangi Fallout hayranı gerçek bir Pipboy'unun olmasını istemezdi ki? Bethesda, çoğu Fallout hayranının dileğini gerçeğe dönüştürüyor ve Fallout 4'ün koleksiyoncu sürümüne gerçek bir Pipboy koyuyor.
 
     Bethesda'nın tasarladığı Pipboy, gerçek hayatta da akıllı telefonlarımız sayesinde çalışan bir ekrana sahip olacak. Telefonların sığabildiği Pipboy ekranına bir de özel Fallout uygulaması eşlik edecek. Oyunun çıkışıyla beraber mobil platformlara yayınlanacak olan uygulamada basit olarak oyunda ne yapabiliyorsak onu aynen yapabileceğiz.
 
    Firma her ne kadar koleksiyoncu sürümü için bir fiyat açıklaması yapmasa da, birçok oyuncu buna ilgi gösterecek gibi duruyor.
 
Güncelleme: Paketin fiyatı 120 dolar / 130 euro olarak açıklandı. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout 4 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 10 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler