Fallout 4'ün Koleksiyoncu Paketi İçin Daha Fazla Pip-Boy Üretilmeyecek

28.07.2015 00:53 Samet Konuksal


    Fallout 4'ün koleksiyoncu sürümünde yer alan gerçek boyutlu Pip-Boylar, akıllı telefonların da desteğiyle beraber oyunculara Fallout serisindeki gibi gerçekçi bir Pip-Boy sunuyor. Ön siparişe açılmasından kısa bir sonra çoğu perakendecide stoğu tükenen Pip-Boy sürümleriyle ilgili bir açıklama geldi.
 
    Bethesda'nın pazarlama yöneticisi Pete Hines, firmanın daha fazla Pip-Boy üretmeyeceğini açıkladı. Bunun oyunun Pip-Boy sürümünü değerli yapma isteğinden değil, imkan kısıtlılığından kaynaklandığını belirten Hines, anlaşmalı fabrikayla olan üretim stoğunun tamamlandığını, fabrikanın daha fazla Pip-Boy üretemediğini söyledi. 
 
    Bethesda'nın şimdiye kadar en fazla ürettiği koleksiyoncu paketi olan Pip-Boy Edition hakkında Pete Hines, "İlk başta birçok Pip-Boy ürettik, stok tükendi, yine gittik. Bunu birkaç kez tekrarladık. İnternette bazı oyuncuların 'Ama sadece birkaç bin tane üretmişsiniz!' gibi serzenişlerini duyuyoruz. Hayır, bu paket için tonlarca Pip-Boy ürettik. Bu paket için şimdiye kadar Bethesda oyunları için çıkan herhangi bir Collector's Edition paketinden daha fazla üretim yaptık." açıklamalarını yaptı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout 4 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 10 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 37 Dk önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 1 Saat önce 2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler