Fallout 4'ün Mod Bilgileri Çıkışından Sonra Gelecek

28.10.2015 16:55 Ersin Kılıç


     Çıkışına gün saydığımız Fallout 4'ün en çok merak edilen yönlerinden birisi de oyun için hazırlanacak olan modlar ve mod sisteminin nasıl işleyeceği. İşte bu konuda Bethesda PR'ına yöneltilen soru oyunun mod sistemi için gelecek olan bilgilerin çıkışından sonraya bırakıldığını gösteriyor.
 
     Steamworkshop yerine Bethesda'nın kendi sitesinin kullanılacağını belirten firma yetkilileri "Mod sistemi Nexus gibi bir site üzerinden mi işleyecek?" sorusuna ise şu anda oyunun çıkışına odaklandıklarını ve bazı şeyleri açıklığa kavuşturduktan sonra bu konuda açıklama yapacaklarını dile getirmiş.  
 
     Yani oyunun mod sistemini tam olarak öğrenmek için çıkışını beklememiz gerekiyor. PC üzerinden yapılacak olan modların daha sonra PS4 ve Xbox One kullanıcılarına da sunulacağını belirtelim. Fallout 4, 10 Kasım'da rafları süsleyecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout 4 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 10 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 4 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 5 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 6 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 7 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler