Fallout 4'ün New Vegas Modundan Yeni Görseller Paylaşıldı

12.01.2020 17:44 Özgür Eroğlu

Bethesda Game Studios tarafından yayınlanan ve geliştirilen 2015 yapımı Fallout 4 başarılı bir oyun olsa da beklentiyi çok da karşıladığı söylenemez. Fallout serisinin bir önceki oyunu Fallout New Vegas ise serinin hayranları tarafından oldukça beğenilmişti ve gayet başarılı bir oyundu.
 
Team F4NV adlı bir grup geliştirici de sevilen Fallout New Vegas oyununu mod ile Fallout 4'ün içine eklemeye karar vermişlerdi. Bir süredir moddan bir haber alamamıştık ancak geçtiğimiz gün moddan yeni görseler paylaşıldı.
 
Modun ne zaman çıkacağı belli değil ancak tüm görevleri ve bölgeleri tamamen Fallout 4'e getireceklerini düşünürsek ve işin henüz başında olduklarını da düşünürsek, çıkış tarihi şimdilik biraz uzakta duruyor. Görselleri aşağıda bulabilirsiniz.
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout 4 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 10 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghostwire: Tokyo'dan Denuvo Koruması Kaldırıldı 17 Dk önce Sea of Thieves PS5'e Çıkmadan Önce 40 Milyon Oyuncuya Ullaştı 47 Dk önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunları Sızdırıldı! 1 Saat önce Sızıntı: Kingdom Come Deliverance 2 Bu Yıl Çıkacak! 2 Saat önce PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler