Fallout 4'ün PC Sürümü Dijital Yollarla Konsollardan Neredeyse İki Kat Daha Fazla Sattı

16.11.2015 19:09 Samet Konuksal


    Araştırma firması SuperData, Fallout 4'ün çıkışı itibariyle dijital platformlarda ne gibi işler yaptığını ortaya koyan bir sonuç yayınladı. Belirtilenlere göre Fallout 4, dijital platformlarda şimdiden 100 milyon dolarlık getiri sağladı.
 
    Yayınlanan raporlara göre Fallout 4 sadece üç gün içerisinde 1.87 milyon dijital kopya sattı. Bunların 1.2 milyonu PC üzerinden gerçekleştirilirken PSN ile Xbox Live üzerinden ortaklaşa 670 bin adet satış gerçekleştirildi. 1.87 milyonluk dijital satış, Bethesda'ya şimdiden sadece dijital mağazalardan 100 milyon dolar kazandırdı.
 
    SuperData her ne kadar üçüncü parti bir araştırma firması olsa da bazı firmalarla özel anlaşması bulunuyor. Bethesda'nın üst şirketi ZeniMax Media da bunlardan birisi. Dolayısıyla açıklanan raporların doğruluk oranı epey yüksek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout 4 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 10 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 27 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 24 Dk önce GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 50 Dk önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 1 Saat önce Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 5 Saat önce RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler