Fallout 4'ün Pip-Boy Edition Sürümü Kapış Kapış Gidiyor

15.06.2015 17:21 Samet Konuksal


    Bethesda'nın tanıtımını yaptığı Fallout 4'ün koleksiyoncu paketi Pip-Boy Edition, içine akıllı telefonunuzu sığdırabileceğiniz gerçek boyutta bir Pip-Boy'a sahip. Fallout serisinin hayranlarını heyecanlandıran bu paket, şimdiden bazı büyük mağazalarda tükendi.
 
    Alınan bilgilere göre Fallout 4'ün Pip-Boy Edition paketi, Amazon'da ön siparişe açıldıktan çok kısa bir süre sonra oyunun çıkacağı her üç platform için de tükendi. Bir diğer büyük mağaza Best Buy'da ise paketin PS4 sürümünün tükendiğini görebiliyoruz.
 
    Bethesda Fallout 4'ün çıkışına yaklaşırken yeni ön sipariş stokları sunacaktır tabii ancak şimdiden bu denli ilgi, yaşanan Fallout 4 çılgınlığını göz önüne seriyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout 4 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 10 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 10 Mayıs The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 10 Mayıs VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler