Fallout 4'ün Resmi Rehberi 400 Sayfa Kalınlığında Olacak

28.07.2015 16:40 Ömür Gencer


       Fallout 3 çıktıktan sonra geliştirilmeye başlanan Fallout 4'ün içerik bakımından zengin olacağına hiç şüphe yok. Bethesda, Fallout 4 için resmi bir rehber yayınlayacağını açıkladı.
 
       Prima Games ve Bethesda ortaklığıyla oyunculara sunulacak bu rehber Vault Dweller’s Survival Guide adını alacak ve istatistikler, haritalar ve oyuna dair pek çok şeye yer verecek. Belirtilene göre bu rehber toplam 400 sayfa olacak. Rehberin kalınlığını göz önünde bulundurduğumuzda Fallout 4'ün içerik bakımından ne kadar da zengin olacağını bir kez daha anlayabiliriz. 

       Bahsettiğimiz rehberi hazırlayacak Prima Games daha önce The Elder Scrolls V: Skyrim için de bir rehber hazırlamıştı. Rehber; 10 Kasım'da, Fallout 4'ün çıkış tarihinde, oyunculara sunulacak. Rehberin dijital sürümü 10 dolarken baskı hali 30 dolar karşılığında satışa çıkacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout 4 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 10 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 1 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler