Fallout 4'ün Season Pass'inin Fiyatı 170 TL'ye Çıktı

02.03.2016 05:23 Alkan Adakaner

 
    Fallout 4'ün ana oyununun Steam'deki fiyatı 179 TL. Bu fiyatın Türkiye'deki oyuncular için daha uygun olabileceğini düşünürken oyunun Season Pass fiyatı da gerçekten şok edici seviyeye çıktı. 
 
    Season Pass'in fiyatının yükseleceğini daha önce açıklayan Bethesda Türkiye'deki oyunculara 99 TL'den sattığı bu paketin fiyatını 170 TL'ye çıkardı. Dolar üzerinden alışveriş yapanlar içinse bu içeriğin fiyatı 30 dolardan 50 dolara çıkarıldı.
 
    İleride bütün firmalar ana oyunlarla Season Pass'lere aynı fiyatı isterlerse şaşırmamak gerekiyor. Hiç kuşkusuz Fallout gibi oyunlarda ek paketler önemli içeriklerle geliyor, ama fiyatların bu kadar yüksek tutulması bazı oyuncuları oyundan bile soğutabilir.
 
    Fallout 4: Season Pass'in Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout 4 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 10 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 63 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler