Fallout 4'ün Spor Arabası Forza Motorsport 6'ya Geliyor!

14.04.2016 18:28 Tunahan Safdır

     
     Geçtiğimiz yılın Kasım ayında Forza Motorsport 6'nın yapımcısı Turn 10 Studios ve Fallout 4'ün yapımcısı Bethesda partnerliklerini duyurmuşlardı. Oyuncular bu partnerlikten ne gibi sonuçlar çıkacağını merakla bekliyordu ki pek çok oyuncunun tahmin ettiği seçenek gerçeğe dönüştü.
 
     Buna göre Fallout 4'ün tasarımıyla dikkat çeken spor aracı Chryslus Rocket '69, Forza Motorsport 6'ya ekleniyor. Bugünden itibaren bu araç için kod gönderimi de başadı. İki oyundan birini Xbox One üzerinde oynamış olan her bir kullanıcı hesabına bir adet kodu Xbox One mesaj sistemiyle yollayan yapımcılar, 14 Nisan'dan itibaren ay sonuna kadar iki oyundan birine sahip olacak kullanıcıların kodlarını da Mayıs ayının başlarında göndereceklerini belirtiyorlar.
 
     Chryslus Rocket '69'un Forza Motorsport 6'ya gelişi şerefine yayınlanan tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Forza Motorsport 6 Platformlar: XBOX ONE PC Geliştirici: Turn 10 Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 2. Çeyrek 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 7 Dk önce The Rogue Prince of Persia'dan Beklentileriniz Nelerdir? 1 Saat önce Strateji Simülasyon İçerikli Norland 16 Mayıs'ta Çıkacak 1 Saat önce Çok Oyunculu Baladins, PC için 15 Mayıs'ta Çıkıyor 1 Saat önce Aksiyon Oyunu Dunjungle, PC için Duyuruldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler