Fallout 4'ün İçinde Ayrı Bir Oyun: İnşa ve Craft Sistemi

15.06.2015 06:38 Samet Konuksal


    Fallout oyunları her zaman geniş içerikleriyle dikkat çekmiştir. Ancak bu kez Bethesda da işi biraz abartmış gibi. Öyle ki Fallout 4'ün içinde bildiğimiz Fallout RPG'si değil, Minecraft tarzı inşa etme sistemi, ayrıntılı bir craft sistemi ve hatta tower defense tarzında bir sistem bile bulunuyor.
 
    İnşa etme sisteminden başlayacak olursak oyunda gördüğümüz herhangi bir nesneyi farklı materyallere çevirebiliyor ve böylelikle yeni nesneler inşa edebiliyoruz. İnşa edebildiklerimizin arasında kendi kalacağımız yer, köpeğimizin barınağı ve bahçemiz bulunuyor.
 
    Oyunun bu kısmında sanki bir The Sims oyunu oynuyormuş gibi evin içini istediğiniz gibi düzenleyebilmek mümkün. Bahçe tarafında ise bitkiler yetiştirebiliyor, su elde etmek için kaynaklar koyuyor ve kendimizi savunmak için düzenekler sağlayabiliyoruz. İşte oyunun bu kısmında da biraz Tower Defense öğeleri karşımıza çıkıyor.
 
    Craft kısmına geldiğimizde ise yine herhangi bir oyunda görebileceğimiz en detaylı craft seçeneklerinden birisi Bethesda tarafından bizlere sunuluyor. Silahlar üzerinde 700'den fazla modifikasyon seçeneğinin bulunduğu yapımda bir silahı çok farklı çeşitli düzeneklerle kullanmak mümkün hale geliyor. Yapabileceklerimizin arasında nelerin bulunduğunu en iyi aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout 4 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 10 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 31 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Sims Benzeri Life by You Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 20 Mayıs IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi! 20 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 20 Mayıs Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 20 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler