Fallout 4'ün İlk Güncellemesi PC Oyuncularına Sunuldu

23.11.2015 20:24 Ömür Gencer


      Bethesda, Fallout 4'ün PC sürümüne ait ilk güncellemenin yolda olduğunu açıklamıştı. Beklenen bu güncelleme bugün beta olarak oyunculara sunuldu. Güncelleme henüz test aşamasında olsa da pek çok sorunu ortadan kaldırıyor.
 
      Güncellemeyle birlikte artık klavyenin number pad kısmına komutlar atayabiliyoruz. Bunun yanında yapımdaki bazı can sıkıcı hatarlar da ortadan kalkıyor. Bunlardan bazıları şunlar: When Freedom Calls adlı görevi tamamlamanızı engelleyen hata kaldırıldı. Confidence Man adlı görevde canın sürekli olarak geri dolma hatası düzeltildi. Sudayken bazı durumlarda meydana gelen çökme hataları düzeltildi.
 
      Bu güncellemenin henüz beta aşamasında olduğunu bir kez daha belirtelim. Yine de güncellemeyi yükseltmek istiyorsanız Steam üzerinden Fallout 4 için beta güncellemeleri seçeneğini etkinleştirmeniz gerekiyor. Bu etkinleştirmeyi yaptıktan sonra Fallout 4, Steam kütüphanenizde "Fallout 4 [beta]" olarak belirecektir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout 4 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 10 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 8 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 8 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 9 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 10 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 11 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler