Fallout 4'ün İlk İnceleme Notları Oldukça Yüksek!

09.11.2015 16:02 Samet Konuksal


    Senelerden beri beklenen Fallout 4 en nihayetinde yarın PC, PS4 ve Xbox One için piyasada olacak. Bugün itibariyle yayın ambargosu kalkan ilk incelemeleri gelmeye başlayan Fallout 4'ün ilk puanları oldukça yüksek.
 
    Listeye şöyle bir baktığımızda 10 üzerinden 9 puanın oldukça çoğunlukta olduğunu görüyoruz. Önemli otoritelerden GameSpot oyundaki seçenek genişliğini, oyuncunun hikayeye katkısını ve ayrıntılı dünyasını överken, yoldaş yönetme sistemindeki zorluklardan, göze hoş gelmeyen grafiklerden ve envanter sistemindeki düzensizlikten yakınmış.
 
    Öte yandan oyuna yine aynı şekilde 9 puan veren Game Informer, "Bethesda hayatınızın büyük bir kısmını oynarken kaybedeceğiniz başka bir oyun daha yapmış. Her seferinde yeni bir deneyim elde ediyor, her seferinde denenecek başka bir yol buluyorsunuz." sözleriyle Fallout 4'ü özetliyor. Game Informer yetkilileri oyundaki combat sisteminin geliştirildiğini belirtse de incelemede, "Fallout 4 bende önceki oyunlar kadar büyük bir darbe yapmadı. Ancak yine de Wasteland topraklarında içine çeken ve eğlendiren bir maceraya taşıdı." sözlerine yer verilmiş.
 
    Fallout 4 için hazırladığımız 'göz önüne alınabilecek siteler' listesinde en düşük puan Destructoid kanadından gelmiş. Oyuna 7.5 puan veren site editörleri, "Oyunda 40 saatimi geçirdikten sonra Fallout 4'ü kalite olarak Fallout 3 ile New Vegas arasında bir seviyeye koyabildim." yorumunu yaparken oyunda birçok hatanın bulunduğunu dile getiriyorlar. Destructoid incelemesinde Fallout serisinin "War, war never change" sloganı "Glitches, glitches never change" olarak değiştirilmiş.
 
İnceleme notları şöyle,
Gamespot – 9
Polygon – 9.5
IGN – 9.5
PC Gamer - 8.8
GamesRadar - 5/5
Destructoid - 7.5
Videogamer - 9
Game Informer - 9
GameTrailers - 9

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout 4 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: Bethesda Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 10 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 31 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni Astro Bot Oyununun Yakında Duyurulacağı İddia Ediliyor 25 Mayıs Ubisoft Oyunu XDefiant, 3 Saat İçinde 1 Milyon Oyuncuya Ulaştı 25 Mayıs Fallout 4 Nisan Ayında Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu 25 Mayıs Detroit: Become Human, 6 Yıl Önce Bugün Çıktı 25 Mayıs Epic Games’in Bir Sonraki Hafta Vereceği Gizemli Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 25 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler