Fallout 76 ‘Batı Virginia'ya Hoş Geldiniz’ Oynanış Fragmanı

25.06.2018 21:37 Gazali Çetinkaya

 
   Bethesda Softworks, Fallout 76 için ‘Batı Virginia'ya Hoş Geldiniz’ başlılık üç dakikaya yakın bir oynanış fragmanı yayınladı.
 

Skyrim ve Fallout 4'ün yaratıcısı Bethesda Game Studios, hayatta kalan her insanın gerçek bir kişi olduğu çevrimiçi ön bölüm Fallout 76'ya davet ediyor. Hayatta kalmak için diğerleriyle iş birliği yap veya tek başına savaş. Efsanevi Fallout evreninin bugüne kadarki en geniş ve dinamik dünyasını nükleer yok oluş tehdidi altında deneyimle.
 
Islah Günü 2102. Bombaların patlamasından 25 yıl sonra, sen ve yoldaşların, ülkenin en iyi ve zekileri arasından seçilmiş öncüler olarak, taş üstünde taş kalmamış Amerika'da sahaya çıkıyorsunuz. İster tek başına ister diğerleriyle birlikte, muazzam tehditlerle dolu bu dünyada maceraya atıl, avlan, inşa et, ve galip gel. 

 
   Fallout 76, 14 Kasım'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.  

   Oynanış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout 76 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bethesda Game Studios Dağıtıcısı: Bethesda Softworks Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 2 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 3 Saat önce Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 4 Saat önce Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 5 Saat önce Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler