Fallout 76 Envanter Güncellemesi Yayınlandı

26.01.2021 22:57 Gazali Çetinkaya

 
Bethesda Game Studios, Fallout 76 için envanter sistemine odaklanan bir güncelleme yayınladı.
 
Öne çıkan özellikler:
 
- Daha Çok Eşya Zulalayın: İçine daha fazla ganimet doldurabilmeniz için zula kapasitesini 1.200 pound'a çıkardık.

- Zulanızı Kolayca Düzenleyin: Envanterinizde yeni eklenen “New”, “Armor” ve “Food/Drink” sekmelerini kullanarak topladığınız her şeyi daha kolay düzenleyin.

- Üzerimde Bir Ağırlık Var: Bundan sonra, envanterinizdeki eşya istiflerini seçtiğinizde menü size o istifin toplam ağırlığını gösterecek.

- Yola Çıkmadan Planınızı Yapın: Haritadaki Player Vending Machine (Oyuncu Otomatı) ipuçları, artık oyuncuların kaç tane 1, 2 ve 3 yıldızlı efsanevi eşya sattıklarını gösterecek.

- Build (İnşa) Modu Renk Güncellemesi: Renk körü oyuncuların geçerli ve geçersiz yerleştirme konumlarını daha kolay ayırt edebilmesi için inşa modunda her şeyin dış hatları artık yeşil yerine mavi olacak.
 
Güncellemenin indirme boyutu PlayStation 4'te 4.2 GB, Xbox One'da 4.8 GB, PC'de Steam'de 2.0 GB, Microsoft Store'da 5.0 GB ve Bethesda.net'te 1.6 GB.

Güncellemeye dair daha fazla detayı fallout.bethesda.net adresinde bulabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout 76 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bethesda Game Studios Dağıtıcısı: Bethesda Softworks Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 1 Saat önce Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 7 Saat önce Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 7 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade II İçin Türkçe Dil Desteği Eklendi 8 Saat önce Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Bu Sonbaharda Konsollar ve PC için Çıkış Yapıyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler