Fallout 76 Live Action Fragman

29.10.2018 12:27 Gazali Çetinkaya

 
 
Bethesda, Fallout 76 için live-action bir fragman yayınladı.

Oyunun Bethesda Softworks tarafından paylaşılan tanıtım yazısı:
 

Skyrim ve Fallout 4 oyunlarının ödüllü yapımcısı Bethesda Game Studios, hayatta kalan her insanın gerçek bir kişi olduğu, serinin öncesini anlatan çevrimiçi oyun Fallout 76'yı sizlere sunuyor. Hayatta kalmak için birlikte çalışın veya tek başınıza mücadele edin. Nükleer yıkım tehdidi altındaki efsanevi Fallout evreninde şimdiye kadar yaratılmış en büyük, en dinamik dünyayı deneyimleyeceksiniz.
 
Yüzeye ayak basın! – Bethesda Game Studious'un destansı açık dünya RPG oyunlarına sonunda çok oyunculu mod geliyor. S.P.E.C.I.A.L. sistemiyle karakterinizi oluşturun, içerisinde yüzlerce mekan bulunan yeni ve yabani çorak topraklarda kendi yolunuzu şekillendirin. İster tek başınıza, ister arkadaşlarla yolculuk edin. Yeni ve eşsiz bir Fallout macerası sizi bekliyor.
 
Splendorland Dağı! – Yeni grafikler, aydınlatma ve peyzaj teknolojisi, altı farklı West Virginia bölgesini hayata getiriyor. Appalachia ormanlarından Cranberry Bog'daki zehirli kıpkırmızı geniş alanlara kadar her bölge kendi risklerini ve ödüllerini sunuyor. Post-nükleer Amerika hiç bu kadar güzel görünmemişti!
 
Yeni Bir Amerikan Rüyası! – Dünyanın her yerinde bir şeyler inşa etmek ve alet yapmak için tamamen yeni İnşaat ve Montaj Mobil Platformu'nu (C.A.M.P.) kullanın. C.A.M.P. size çokça ihtiyaç duyulan barınakları, malzemeleri ve güvenliği sağlayacaktır. Hayatta kalan diğer kişilerle eşya ticareti yapmak için dükkan bile kurabilirsiniz. Ama dikkat edin, herkes o kadar misafirperver olmayacaktır.

Atom'un Gücü! – İster tek başınıza, ister sağ kalan dostlarınızla birlikte en önemli silah olan Nükleer Füzelere erişimin kilidini açın. Bu yıkımın sonucunda nadir ve değerli kaynaklara sahip yüksek düzeyli bölgeler de oluşmaktadır. Atomun gücünü koruyacak mısınız, yoksa onu kullanacak mısınız? Seçim sizin.

Fallout 76, 14 Kasım'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout 76 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bethesda Game Studios Dağıtıcısı: Bethesda Softworks Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler