Fallout 76 Steam Kullanıcı İncelemeleri Çoğunlukla Olumlu

17.04.2020 16:09 Gazali Çetinkaya

 
Fallout 76 çıkışından bir buçuk yıl sonra biraz toparlamışa benziyor.
 
Fallout 76 Wastelanders güncellemesinin ve Steam versiyonunun çıkmasıyla birlikte oyuncu topluluğunun oyuna karşı olan görüşü değişti. Steam'deki kullanıcı incelemeleri "Çoğunlukla Olumlu" ve forumlar üzerinde yapılan yorumlar da eskiye kıyasla daha iyi. 
 
Oyun sadece online olması ve NPC içermemesiyle serinin hayranları tarafından oldukça eleştirildi ve genel olarak sunduğu deneyimin yetersiz olması basından da kötü notlar almasına yol açtı. Metacritic ortalamasının 49 - 53 arasında olması yeterince açıklıyor.
 
Bethesda bunları görmüş olacak ki E3 2019'da Wastelanders güncellemesini duyurdu. Bu güncelleme ile bildiğimiz ve sevdiğimiz Fallout serisinin temelini oluşturan unsurların sözü verildi ve güncelleme en sonunda geçtiğimiz günlerde tüm platformlar için ücretsiz olarak yayınlandı.
 
Artık Fallout 76 insan NPC'ler, diyalog ağacı, seçim ve sonuçları olan ana görev serisi, karakterlerle ve onların benzersiz hikayeleriyle etkileşim sunuyor. Kısacası Fallout 76'da artık tek oyunculu hikaye odaklı bir RPG deneyimi mümkün. Hala çok sayıda bug var fakat oyuncu topluluğu biraz daha yumuşamış durumda.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout 76 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bethesda Game Studios Dağıtıcısı: Bethesda Softworks Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler