Fallout 76: Steel Dawn Güncellemesi Erken Yayınlandı

25.11.2020 06:06 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Bethesda Softworks ve geliştirici Bethesda Game Studios, Fallout 76'nın yeni ücretsiz içerik güncellemesi Steel Dawn'ı yayınladı.
 
Normalde 1 Aralık'ta yayınlanması planlanıyordu. Görünüşe göre bir hata sonucu Xbox One'da erken erişime açılmış ve eski sürümüne çevirmek yerine tüm platformlara sunulmasına karar verilmiş. 
 
Steel Dawn, Fallout evreninin güç zırhlı şövalyeleri Brotherhood of Steel'i Fallout 76'ya getiriyor. Güncelleme Brotherhood of Steel görev serisinin ilk bölümü ve Appalachia'ya gelen yeni hayatı daha da genişleterek yeni NPC'ler, yeni mekanlar, genişletilmiş inşa seçenekleri için C.A.M.P. sığınakları, kazanılabilir yeni silahlar ve zırhlar ve çok daha fazlasını ekliyor.
 
İndirme boyutları:

PC (Bethesda.net): 8.3 GB
PC (Microsoft Store): 16.4 GB
PC (Steam): 8.8 GB
PlayStation 4: 15.2 GB
Xbox One: 16.0 GB 

Yama notları: fallout.bethesda.net

Güncellemenin Türkçe altyazılı fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout 76 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bethesda Game Studios Dağıtıcısı: Bethesda Softworks Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 2 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 2 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 3 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 4 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler