Fallout 76 Wastelanders Güncellemesi Bir Hafta Ertelendi

26.03.2020 19:38 Gazali Çetinkaya

 
Bethesda Softworks, Fallout 76'nın Wastelanders güncellemesinin çıkış tarihini bir hafta erteledi.

Steam versiyonu çıkış tarihi de aynı şekilde bir hafta ertelendi.

Wastelanders güncellemesi ve Steam versiyonu 14 Nisan'da çıkacak.
 
Wastelanders güncellemesi Fallout 76 dünyasına her şeyiyle seslendirilmiş NPC'ler eklemenin yanı sıra, yepyeni bir ana görev serisini, yeni yerleri, yeni düşmanları, yeni silahları, yeni bir itibar sistemini ve daha birçok şeyi de beraberinde getiriyor. Oyunun standart veya deluxe sürümünü alan herkese ücretsiz olarak sunulacak. 
 
Bethesda Softworks'ün erteleme ile ilgili yaptığı açıklama:
 
"Dünyadaki diğer herkes gibi biz de hayatımızı etkileyen kritik bir durumla mücadele ediyoruz. Herkesin güvenliği için evden çalışma sistemine geçtik ve insanlarla birebir etkileşimleri azalttık.

Bu tabii ki çalışma şeklimizi de değiştirdi fakat hiç merak etmeyin, desteklediğimiz oyunlarla ilgili önemli hizmetlerimizi tam gaz sürdürüyoruz.

Ama yaşanan bu durum Wastelanders'ı son bir kez test etmemize engel olduğu için eklentinin çıkış tarihini bir hafta ileri itmek durumunda kaldık; yani eklenti 7 Nisan'da değil, 14 Nisan'da çıkacak. Bu gecikmeyi en aza indirmek için elimizden geleni yaptık ve herkesin oyuna kavuşacağı anı iple çekiyoruz. Destekleri için Özel Test Sunucusu'ndaki oyuncularımıza da özel olarak teşekkür ederiz.

Çok stresli bir dönemden geçiyoruz ve bu süreçte hem bize hem de birbirinize verdiğiniz destek için ne kadar teşekkür etsek azdır. İyi günde ve kötü günde bizi bırakmayan muhteşem bir topluluğa sahip olmak bizi gerçekten mahcup ediyor ve bu destek özellikle de böyle zamanlarda bizim için dünyalara bedel."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout 76 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bethesda Game Studios Dağıtıcısı: Bethesda Softworks Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 7 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 8 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 9 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 10 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler