Fallout 76 | One Wasteland, 2. Sezon, Daily Ops ve Dahası 22. Yama ile Şimdi Oynanabilir

16.09.2020 20:15 Gazali Çetinkaya

 
Fallout 76 için Wastelanders'dan bu yana gelen en büyük güncelleme şimdi oynanabilir ve tüm oyuncular için ücretsiz. 22. Yama, tüm oyuncular için yeniden dengelenen çatışma sistemini ve ödülleri One Wasteland formuyla beraberinde getiriyor. İstediğiniz yeri, istediğiniz herkesle Fallout 76'ya yeni başladıysanız bile keşfedebilirsiniz. 22. Yama ayrıca 2. Sezonu da başlatıyor; Armor Ace, daha da çeşitli build'ler oluşturabilmeniz için Legendary Perk'ler (Efsanevi Avantajlar) ve Daily Ops formunda günlük tekrar edilebilen yepyeni görevler ekliyor.
 
One Wasteland

One Wasteland oyun alanını tüm oyuncular için çatışma ve ödüllendirme açısından yeniden dengeliyor. Şimdi, her seviyeden oyuncular birlik olup Appalachia'da herhangi bir yere atlayarak dengeli bir çatışma deneyimleyebilir ve seviyelerine uygun ödüller kazanabilirler. Appalachia'nın tamamı artık düşük seviyeli oyunculara açık olacak. Tecrübeli oyuncular da önceki düşük seviyeli bölgelere geri dönüp taze bir mücadele hissi tadabilecekler. 
 
2. Sezon: Armor Ace

2. Sezon da 22. Yama ile birlikte başlıyor ve yeni bir S.C.O.R.E. tablosu ve yepyeni ödüller içeriyor. 2. Sezon'da oyuncular gerçek bir Amerikan şampiyonu olan Armor Ace'in ve onun vatansever Power Patrol'ının Subjugator'ı alt etmek için çıktıkları yolda onlara katılacak! Legendary Run'da olduğu gibi Armor Ace tüm oyuncular için ücretsiz olacak ve içinde aşağıdaki yepyeni ödülleri de içeren 100 elde edilebilir rütbeye sahip olacak: 
 
- Greenhouse duvar ve tavan seti
- Subjugator Kıyafeti
- Eşsiz Power Patrol Power Armor Seti
- Ve daha fazlası!
 
Legendary Perk'ler

50. seviyeden itibaren oyuncular Legendary Perk hücrelerini açabilecekler. Her Legendary Perk'ün istenmeyen Perk kartlarını elden çıkararak elde edilebilen dört rütbesi olacak. Güncellemenin içerdiği bazı Legendary Perk'lere göz atın: 
 
- Brawling Chemist: Otomatik olarak düzenli aralıklarla çatışma gücünü arttıran bir kimyasal oluşturur.  
- Collateral Damage: Yakın dövüş silahıyla öldürülen düşmanların patlama ihtimali vardır.
- Reboot: Power Armor içinde ölürseniz maksimum canla yeniden doğma ihtimaliniz vardır.
 
Daily Ops

Zindanlara yeniden oynanabilirlik kazandıran yeni sistem Daily Ops ile oyuncular zindan yolculuklarından daha da fazla şey elde edecekler. Daily Ops, oyuncuların Appalachia'nın bir zindanına girdiklerinde zorlu ve rastgele düşmanlarla savaşmalarını ve bir dizi görev tamamlamalarını sağlayacak. Rastgele düşmanlar ve görevlerin yanında, karşılaşılan düşmanların kendilerine has özellikleri de olacak. Yeni Enemy Mutation (Düşman Mutasyonu) sistemi her düşmana bir “süper güç” vererek oyuncuları, düşmanlarına karşı geliştirdikleri strateji ve taktikleri anında değiştirmeye zorlayacak. 
 
Daily Ops, Legendary Perk'ler, Armor Ace, One Wasteland ve diğerleri hakkında daha fazlası için: https://bethesda.net/tr/article/4pf992Q4U4OycDzdI8tNnf/fallout-76-one-wasteland-season-2-daily-ops-and-more-in-patch-22
 
basın bülteni

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout 76 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bethesda Game Studios Dağıtıcısı: Bethesda Softworks Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 12 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler