Fallout 76 | Ücretsiz Hafta, Oyun İçi Etkinlikler, Fallout 1st Önizlemesi ve Dahası Şimdi Başlıyor

21.10.2020 13:03 Gazali Çetinkaya

 
Bombs Drop Day geldi ve bunu kutlamak adına Fallout 76 bu hafta tüm platformlarda ücretsiz olacak! Oyuncular; Efsanevi Tedarikçi İndirimi, sınırlı bir Fallout 1st önizlemesi, oyun satışları, Atom paketleri indirimleri ve daha fazlasını içeren sınırlı süreli oyun içi etkinliklerin tadını çıkaracak.
 
Ücretsiz Oynama Haftası
 
20-26 Ekim tarihleri arasında oyuncular, Fallout 76'e giriş yaparak oyunu ücretsiz oynayabilir! Bu, ana oyun deneyiminin yanı sıra Wastelanders ve Nuclear Winter'ı da içeriyor. Oyuncular, oyunun başından başlayabilir ve eğer Ücretsiz Hafta bittiğinde oyunu satın almaya karar verirse, tüm ilerlemeleri ve hafta boyunca yaptıkları tüm Atomic Shop satın alımları da aktarılır. Ücretsiz Hafta hakkında daha fazlasını buradan öğrenebilirsiniz.
 
Oyun İçi Etkinlikler
 
22-26 Ekim tarihleri arasında üç oyun içi etkinlik düzenlenecek. İki Kat S.C.O.R.E. ve İki Kat XP'nin yanında, Ash Heap'teki Rusty Pick'te Purveyor'dan alacağınız Efsanevi silah ve zırhlarda %25 indirim kazanın.
 
Sınırlı Fallout 1st Önizlemesi
 
Oyuncular, ücretsiz Fallout 1st Önizlemesi sayesinde Fallout 1st üyeliğini deneyimleyebilecek. Sahip olmak için tek yapmanız gereken, 20-26 Ekim tarihleri arasında giriş yapıp Atomic Shop'ta ücretsiz Fallout 1st Sınırlı Önizleme “eşya”sını bulmak. Böylece üyeliğin kazandırdığı bazı özelliklere erişim sağlayacaksınız.
 
Farklı indirimler hakkında daha fazla bilgi için buradaki makaleye göz atabilirsiniz.
 
basın bülteni

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout 76 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bethesda Game Studios Dağıtıcısı: Bethesda Softworks Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler