Fallout 76'da Çapraz Platform Desteği Olmamasının Sebebi Sony

02.07.2018 17:24 Gazali Çetinkaya

 
   Fallout serisinin online odaklı oyunu Fallout 76'da çapraz platform oynama desteği bulunmayacak.

   GameStar ile bir röportaj gerçekleştiren Todd Howard Fallout 76'da çapraz platform oynama desteğinin olmayacağını doğruladı ve bunun sebebini Sony'e bağladı.
 
   "Fallout 76'da diğer platformdaki oyuncularla birlikte oynayamayacaksınız. Çapraz platform oynanışını eklemek isterdik ancak şu anda yapamayız. Sony bu konuda diğer herkesin istediği kadar yardımcı olmadı." dedi Todd Howard. 
 
   Sony çapraz platform oynama desteği konusunda sert bir tutum sergilese de bu ileride değişebilir. Geçenlerde Eurogamer'a konuşan Sony Interactive Entertainment Dünya Geneli Stüdyolarının Başkanı Shawn Layden "Bunu duyuyoruz ve tüm olasılıkları gözden geçiyoruz." açıklamasında bulunmuştu.
 
   Fallout 76, 14 Kasım'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout 76 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bethesda Game Studios Dağıtıcısı: Bethesda Softworks Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 29 Dk önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 1 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 1 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 2 Saat önce Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler