Fallout 76'nın Bir Hatasını Kullanan Oyuncu, Haritanın Altında Kendi Dünyasını Oluşturdu

13.08.2019 14:06 Nursema Emre

 
Piyasaya sürüldüğü günden beri hem eleştirmenlerden hem de oyunculardan hiç de olumlu geri dönüşler alamayan Fallout 76, Bethesda'nın oyuncuların isteklerine kulak kabartmaya çalışması sonrasında dahi belini bir türlü doğrultamamıştı.
 
Oyunun genel yapısı serinin hayranlarını zaten kendinden uzaklaştırmışken, bir de ardı arkası kesilmeyen hatalar ve optimizasyon sorunları ile oyuncular bir türlü Fallout 76'ya ısınamadılar.
Buna karşın oyunu her şeye rağmen oynamaya devam eden oyuncular da yok değil.
 
Fallout 76 oyuncusu MrsP123, kamp alanına giderken kendisine saldıran bir oyuncudan kaçmaya çalışırken, bulundukları zemini çökertti ve oyundaki bir hatadan ötürü haritanın altında bir yerde durmayı başardı.
 
Tam bu aşamada kolları sıvıyan oyuncu, normalde olmaması gereken bir yere, yani yerin altına kampını inşa etti.
 
İşte Mrrsp123'ün 'Mrs P's Bargain Basement adını verdiği yeraltı üssü:
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout 76 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bethesda Game Studios Dağıtıcısı: Bethesda Softworks Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 2 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 2 Saat önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 3 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 4 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler