Fallout 76'nın Özel Serverları Beklenenden Erken Gelebilir

27.07.2019 23:57 Nursema Emre

 
Oyunculardan aldığı olumsuz geri dönüşlerle son bir yıldır Bethesda'nın üzerine kabus gibi çöken Fallout 76 ile ilgili en sık yapılan geri dönüşlerden biri de oyuna özel (private) sunucuların eklenmesiydi.
 
QuakeCon 2019 kapsamında gelen açıklamalara göre Bethesda, 'yakın gelecekte' oyuna özel sunucular eklemeyi düşünüyor.
 
Oyunun yapımcı ekibinden Chris Mayer, oyuncuların uzun süredir beklediği bu özelliğin şu an test aşamasında olduğunu ve beklenilenden de erken çıkma olasılığının olduğunu belirtti.
 
Gardiner, oyunculara en iyi kalitede sunucular sunabilmek için var gücüyle çalıştıklarını ekleyerek olabilecek en kısa sürede bu özelliği oyunculara sunacaklarını açıkladı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout 76 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bethesda Game Studios Dağıtıcısı: Bethesda Softworks Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 1 Dk önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 14 Dk önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 1 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 2 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler