Fallout 76'nın Yeni Güncellemesi ile Müttefiklerinizi Giydirebiliyorsunuz

20.05.2020 02:15 Gazali Çetinkaya

 
Bethesda Softworks, Fallout 76'nın yeni güncellemesini yayınladı.
 
Güncellemenin öne çıkan özellikleri:

- Ally Customization: Bu yeni özelliği kullanarak dolabınızda yer alan eşyaları paylaşın ve müttefiklerinize tarz katın.
- Hunt for the Treasure Hunter: Mole Miner'lar Ash Heap'te bir hazine keşfetti! 21 Mayıs'tan itibaren bu sınırlı süreli etkinliğe katılın ve ganimeti ele geçirmek için Mole Miner'ların peşine düşün.
- Fasnacht Parade: Yoğun istek üzerine, popüler Sezon Etkinliği 25 Mayıs'ta geri dönüyor. Bir hafta sürecek bu etkinlikte yepyeni Fasnacht maskelerini kapın.
- Eşya Adlandırması Güncellemeleri: Silahlarınızın ve zırhlarınızın, yeni bir mod ve görünüm uyguladığınızda otomatik olarak adlandırılmasında birkaç iyileştirme yaptık.
- Sırt Çantası Güncellemesi: Artık sırt çantanızın görünüşünü değiştirmek bir görünüm uygulamak kadar kolay. Üstelik Küçük Sırt Çantalarına görünüm uygulamak da mümkün!
- (NW) Sınırlı Süreli Görevler: 19 Mayıs - 11 Haziran tarihleri arasında Nuclear Winter sınırlı süreli görevlerini tamamlayarak kozmetik ödülleri kapın.
 
Daha fazla detay için: fallout.bethesda.net.

İndirme boyutu Xbox One'da 10,7 GB, PlayStation 4'te 8,6 GB ve PC'de Bethesda.net için 4,1 GB ve Steam için 5,9 GB.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout 76 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bethesda Game Studios Dağıtıcısı: Bethesda Softworks Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler