Fallout: New Vegas Sadece PC için Çıksaydı Daha İyi Bir Oyun Olabilirdi

05.10.2017 10:20 Gazali Çetinkaya

 
   Obsidian Entertainment'tan Scott Everts'ın yaptığı açıklamaya göre, eğer Fallout: New Vegas PC'ye özel olup konsollara çıkmasaydı çok daha iyi bir oyun olmayı başarabilirdi. Scott Everts, konsolların oyun motoruna sebep olduğu kısıtlamalar ekibi bazı fikirlerinden uzaklaşmaya ittiğini söyledi.
 
   PCGamesN ile konuşan oyunun dünyasını inşa eden ekibin lideri Scott Everts "Fallout: New Vegas PC'ye özel olsaydı her şey çok farklı olurdu. İlk başlarda bir sürü planımız vardı. Mesela 'Burada su depolanıyor, burada çiftlikler var, burası da hükümetin merkezleştirildiği yer.' Her şeyi planlamıştık - bu sadece bir grup rastgele ıvır zıvır da değildi." dedi.
 
   Bu içeriğin bir kısmı oyuna yine de girdi ancak Scott Everts şöyle dedi. "Bununla daha da ileri gidebilirdik. Basitleştirmek zorunda kaldık, dolayısıyla, oyun motorunu sarsacak daha az şey vardı." Scott Everts performans sorunlarının oyunun konsollara geliştirilmesinden kaynaklandığına ilişkin bir açıklamada da bulundu ve bu performans sorunlarını çözmek için içerikte kısıtlamalara gittiklerini belirtti.
 
   Son olarak Scott Everts oyun PC'ye özel olsaydı daha farklı görüneceğini ve muhtemelen oyunda ayrı bölgeler olacağını da ekledi.
 
   Fallout: New Vegas Ekim 2010'da PlayStation 3, Xbox 360 ve PC için çıkmıştı. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fallout: New Vegas Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Obsidian Entertainment Dağıtıcısı: Bethesda Tür: RPG Çıkış Tarihi: 22 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 12 Dk önce Ghostwire: Tokyo'dan Denuvo Koruması Kaldırıldı 1 Saat önce Sea of Thieves PS5'e Çıkmadan Önce 40 Milyon Oyuncuya Ullaştı 1 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunları Sızdırıldı! 2 Saat önce Sızıntı: Kingdom Come Deliverance 2 Bu Yıl Çıkacak! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler